Advies SER Overijssel: Elk bedrijventerrein telt
TWENTE - Bedrijventerreinen zijn belangrijk als vestigingsplek voor een groot deel van de maakbedrijven...
Europa’s beste steppers komen naar Losser en Oldenzaal
LOSSER / OLDENZAAL - De stepsport heeft in Nederland een paar lastige jaren achter de rug.
Het weer in Twente: Buien maar ook meer zon
TWENTE - Ook in het weekend zijn er buien. Wel is er meer ruimte voor de zon, zeker zondag. Het blijft...
Kinderactiviteit ‘Lammetjes aaien’ op Hof Espelo
ENSCHEDE - Kom je ook op kraamvisite?
Vrienden van NiX presenteert : the Nimmo Brothers acoustic (UK)
ENSCHEDE - Don’t wait for special moments, make ordinary moments special!
Maak kennis met vliegen op de instapdag van de Twentse Ultralichte Vliegclub
NORDHORN - Als je serieus overweegt een RPL-MLA brevet te halen dan wil je graag zoveel mogelijk te weten...
Het weer in Twente: De warmste 6 april ooit?
We kunnen tijdelijk gaan genieten van heerlijk lenteweer met temperaturen die zeer hoog uit vallen voor...
Ma 29-08-2016
Voor kinderen is op de Klokkenplas een kinderplein ingericht waar zij zich uitstekend kunnen vermaken op een springkussen, met schminken en een zenuwspiraal.
Op het Ei van Ko staat een podium waar het hele weekend tal van optredens plaatsvindt. Daarnaast zorgen diverse (straat)artiesten waaronder Sfeerheren en Piece of Cake voor vermaak.
De Proef Eet commissie is dit jaar een nieuwe weg ingeslagen qua huisstijl. Ook introduceren zij van 17.00-19.00 uur een vrijdagmiddagborrel in de Grote Kerk voor bedrijven in Enschede en omgeving. Gasten worden meegenomen in een gastronomische wereld vol smaak en beats. Burgemeester Van Veldhuizen opent de borrel.
Gouden Duyt
Een traditie die in ere wordt gehouden, is de uitreiking van de Gouden Duyt. De prestigieuze prijs voor het beste restaurant. Een vakkundige jury bestaande uit Angélique Schmeinck - meesterkok, presentator, schrijfster en culinair brein - en Rein de Roo, oud horecaondernemer in Enschede en horeca vakdocent, beoordelen deelnemers onder meer op de bereiding en presentatie van hun gerecht, de klantvriendelijkheid en de prijs-kwaliteitverhouding. De prijsuitreiking is zaterdag 3 september om 22.00 uur in de Grote Kerk op de Oude Markt. Naast de Gouden Duyt worden er ook prijzen uitgereikt in de categorie beste cateraar en beste styling. Het publiek kan via proefeet.nl haar stem uitbrengen op haar favoriete restaurant en maakt daarbij kans op een diner voor twee bij een restaurant naar keuze. Het winnende restaurant van de publieksprijs wordt zondag om 18.00 uur bekend gemaakt.
Gerechten en drankjes worden betaald met de Duyt à € 1,25. Met het kopen van Duyten steunen bezoekers de Voedselbank Enschede-Haaksbergen. De openingstijden van de Proef Eet zijn vrijdag 2 september 17.00 – 23.00 uur, zaterdag 3 september 13.00 – 23.00 uur en zondag 4 september 13.00 – 21.00 uur. Deze zondag is het ook koopzondag van 12.00 – 17.00 uur. Kijk voor meer informatie en een overzicht van de gerechten op www.proefeet.nl.
De Proef Eet is een initiatief van de Vereniging Horeca Stad Enschede (VHSE). Het evenement wordt georganiseerd door de Proef Eet commissie in samenwerking met Enschede Promotie.
U bent van harte uitgenodigd tijdens de Proef Eet. U kunt zich aanmelden bij Marijn Mengels (VHSE) via 06-23917900, m.mengels@samsam-enschede.nl
Ook voor meer informatie kunt u contact met haar opnemen.
Bijlage: foto Proef Eet, fotograaf Thijs de Lange
Programma
1. Vrijdagmiddagborrel, vrijdag 2 september, 17.00 uur Grote Kerk, Oude Markt
2. Prijsuitreiking Gouden Duyt, Beste cateraar, Beste styling, zaterdag 3 september, 22.00 uur, Grote Kerk, Oude Markt
3. Prijsuitreiking publieksprijs beste restaurant en uitreiking cheque aan de Voedselbank, zondag 4 september, 18.00 uur.
Tweet |
|
|
|
|