TWENTE - Nationale Buitenspeeldag op 11 juni benadrukt belang van buiten zijn - ook voor kinderen met...
Laat je verrassen tijdens de WAK in de gemeente Losser
LOSSER - Van zaterdag 28 juni tot en met vrijdag 4 juli 2025 staat de hele gemeente Losser in het teken...
Flamenco bij volle maan bij Landgoed Algoed
ENSCHEDE - Op woensdag 11 juni a.s. geeft gipsy flamencogitarist Manito weer een vollemaan concert aan...
LOSSER - Buitenspelen is voor veel kinderen niet zomaar meer een vanzelfsprekendheid.
Werkavond mossen en korstmossen
ALMELO - In 2025 is er een maandelijkse werkavond gereserveerd in het Natuurhus. Dan kijken we naar mossen...
HELLENDOORN - Op maandag 27 oktober 2025 gaat het preventieve groepsaanbod ’Hoogbegaafd? Uit je hoofd!’ starten.
Studentenleven in Maastricht: waar te wonen en wat je kunt verwachten
MAASTRICHT - Maastricht is anders dan andere studentensteden. De zuidelijke ligging, de internationale...
LOSSER - Fashion = passion in Losser! Op zaterdag 31 mei verandert het dorpshart in een bruisende mix...
Het weer in Twente: Zomers warm, later kans op een enkele bui
TWENTE - Zaterdag wordt het op grote schaal zomers warm met 25 tot 28 graden. Zondag wordt het minder...
Randrock groot succes: muzikale topdag in hartje Vriezenveen
VRIEZENVEEN - Randrock 2025 is een feit – en wat voor één. Op Hemelvaartsdag veranderde het centrum...
Faillissement Bouwbedrijf B. Jannink B.V. met 550 verassende kavels onder de hamer
TWENTE - Na een indrukwekkende staat van dienst van 105 jaar, is het doek definitief gevallen voor Bouwbedrijf...
Di 29-05-2018
Op zaterdag 2 juni Open Dag op de boerderij van de familie Maathuis in Weerselo.
Tijdens de landelijke Open Dag van Hereford bedrijven op zaterdag 2 juni bent u van harte welkom op de boerderij van Corine en Gert-jan Maathuis in Weerselo.
In de weide zijn onze koeien met kalveren te bekijken. Op het erf kunt u het Hereford vlees proeven.
Het Hereford rund is bekend om zijn gemarmerd vlees. Onze dieren krijgen alleen gras en kunnen in hun eigen tempo groeien. Na het slachten laten we het vlees twee weken rijpen, dit alles geeft een onvergetelijke smaakbeleving.
Tijdens de open dag zijn de diverse vleessoorten te koop.
De koffie staat klaar, tot ziens op de open dag.
Corine & Gert-jan
Tweet |
|
|
|
|