Boerenmarkt Losser in het teken van Halloween

LOSSER - Een kinderprogramma boordevol leuke en griezelige activiteiten in het centrum van Losser en dat allemaal rondom het thema Halloween.


Draait alles dan hierom? Nee, natuurlijk niet alles. De maandelijkse boerenmarkt blijft niet achter. En gelukkig, deze is niet griezelig. Je kunt er heerlijke, authentieke en schitterende streekproducten kopen.  

Tussen 10 en 16 uur kunnen bezoekers aan de markt op zaterdag 28 oktober lekker scharrelen tussen het moois wat er op de kramen ligt. De natuur begint nu mooi te kleuren in al haar prachtige herfsttinten en dat zien we bij de aanbieders op de tafels terug: mooie herfstboeketten, herfstkransen, lekkere net geoogste producten en een keur aan pompoenen. In het dorp zijn de kinderen dan al bezig met het carven van pompoenen of met de halloweengames bij de spooky halloweenkathedraal op het Martinusplein. Het is voor volwassenen ook leuk om daar even ook een kijkje te nemen.

Tussendoor laten kinderen zien hoe mooi en eng ze verkleed zijn, helemaal in halloweenstijl. Ze hopen er een prijs mee te winnen. Maar ook volwassen figuranten brengen een bezoekje aan de boerenmarkt. Wees op je hoede!  


Stichting Big Smile for a Child  
Iedere maand krijgt een goed doel de gelegenheid zich te presenteren met een kraam op de boerenmarkt. Aanstaande zaterdag brengt Stichting Big Smile for a Child zichzelf onder de aandacht. Deze Enschedese stichting organiseert belangeloos ritjes op een trike of zijspan voor kinderen met een beperking om ze zo een onvergetelijke dag te bezorgen. Aan het einde van de halloweengames krijgen de deelnemende kinderen een lekker bakje zelf gebakken popcorn van de Stichting Big Smile for a Child.

Verder is er weer een breed aanbod van deelnemers dat zorgt dat het publiek graag naar Losser komt op de laatste zaterdag van de maand. Een kleine greep uit wat men zoal nog meer kan verwachten: heerlijke vers gerookte paling, ambachtelijk gemaakte worsten, diverse soorten vlees van runderen uit de buurt, Losserse boterkoek, zelfgemaakte jam, keuze uit tientallen soorten pindakaas, vers fruit uit Rossum, prachtige bloemenkransen, zijdebloemen, schoonmaakmiddelen, kaas & noten, chocolade, lekkere sauzen, sierraden, cadeau-ideeën.

Tussendoor heerlijk lunchen of een borrel na afloop bij  een van de Losserse horecagelegenheden maakt een bezoek aan Losser komende zaterdag meer dan waard.

Waar en wanneer?
Zaterdag 28 oktober: 10.00 - 16.00 uur in het centrum van Losser
www.centrumlosser.nl
 

 

Zie ook www.lossermagazine.nl ook via www.issuu.comtwentejournaaldocs

 

www.losserjournaal.nl

 

#boerenmarkt #markt #halloween #herfst #pompoenen #dorp #platteland #losser #twente

 
 

Weer / Social media
Fotoreportage             Videoreportage

Nieuws

Hengelo Algemeen
Passie voor Bach - Café Zimmermann
02-03-2024 10:22

Meer lezen

Hengelo Algemeen
Comedytunes Comedynight
27-02-2024 16:32
Hengelo Bedrijf in Beeld
Infopagina Fundament: (digi)taalvaardigheid
27-02-2024 16:02
Hengelo Algemeen
Het nieuwe Twente Magazine al gezien?
26-02-2024 22:11
Hengelo Algemeen
Kinderactiviteit ‘Vossenjacht’ Hof Espelo
20-02-2024 21:30
Hengelo Algemeen
Het nieuwe Twente Magazine al gezien?
14-02-2024 15:07
Hengelo Algemeen
Natuurwerkochtend Het Hulsbeek
10-02-2024 10:48
Hengelo UitAgenda
Excursie ‘Overwinteraars’ in het Kristalbad
06-02-2024 14:39

Sport

Meer lezen

Agenda

Meer lezen

112

Meer lezen

Economie

Meer lezen

Toerisme

Meer lezen

Overig

Meer lezen

Fotoreportage

Videoreportage

Twentejournaal
Oldenzaalsestraat 232
7557 GC Hengelo
Tel: 074-259 66 33
K.v.K. 06084173
Redactie
Advertenties
Bezorgklachten
Copyright